Asiakaslehti #verkossa

#verkossa on Järvi-Suomen Energian asiakaslehti täynnä tietoa ja tarinoita energiasta. #verkossa-lehdessä on tärkeää asiaa ja kevyempää sisältöä sopivassa suhteessa. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja voit lukea sen sähköisen version täältä.

Lue lehdet täältä:

#verkossa 1/2022

Vuoden ensimmäinen asiakaslehti kertoo taas sähköverkon tuoreimmat kuulumiset. Nyt tutustutaan muun muassa kehitteillä olevaan uuteen tehohinnoittelumalliin ja kesämökin sähköistämisvinkkeihin. Saamme myös maistiaisia Porosalmen uudesta Kuru Resort-matkailukohteesta ja kuulumisia puumalalaiselta Antti Asikaiselta yhdysvaltalaisesta huippuyliopistosta, MIT:stä.

Lue lehti

#verkossa 2/2021

Elokuun lehdessä kerromme meneillään olevista jakeluverkon rakennushankkeista. Eläkeläisemme Inga Loposen seurassa vierailemme aina 1960-luvulla asti ja kuulemme, millaista linjanrakennus oli tuolloin.

Lue lehti

#verkossa 1/2021

Vuoden 2021 ensimmäisessä numerossa on painavaa asiaa alueen sähköverkon rakentamisesta, kustannuksista ja verkkopalvelun tulevaisuudesta. Henkilöstöesittelyssä projektipäällikkö Jani Siltala. Sokerina pohjalla artikkeli 75-vuotta täyttäneen Suur-Savon Sähkön alkuajoilta sekä paljon muuta.

Lue lehti

#verkossa 2/2020

Syksyn numerossa suurennuslasin alla on etätyö, johon syvennytään pääkirjoituksessa sekä Mäntyharjulla mökillään etätyötä tekevän Sari Diazin haastattelussa.

Huom! Painetussa lehdessä Teknisen asiakaspalvelun aukioloajaksi on merkitty virheellisesti 8-18. Oikea aukiolo on 8-16. Digiversiossa virhe on korjattu.

Lue lehti

#verkossa 1/2020

Kevään numerossa kokemuksia sähköperämoottorista, mitä hyötyä pientuottajalle on netotuksesta, vastauksia asiakkaiden kysymyksiin verkkopalvelusta ja paljon muuta.

Lue lehti

#verkossa 2/2019

Taajamien toimitusvarmuustyöt lähellä valmista. Millainen työ on vesikaapelin laskemisessa Saimaaseen? Kuinka sujuu elämä sähköomavaraisessa omakotitalossa?

Lue lehti

#verkossa 1/2019

Mielenkiintoisimmat jutut keväälle 2019: Kriisitilanteessa yhteistyössä on voimaa, kuinka rakennamme kustannustehokasta ja kestävää verkkoa sekä kuinka varot kaapelia pihalla kaivaessasi.

Lue lehti

#verkossa 2/2018

Kuinka suuri on sähköveron osuus laskusta, ja kenelle raha päätyy? Harvempi tietää, ilmenee tekemästämme katugallupista. Lisäksi katsaus työntekijöidemme arkipäivään, sekä kuvaus miten yhteiskuntamme selviäisi ilman sähköä.

Lue lehti

#verkossa 1/2018

Ensimmäisessä #Verkossa-lehden julkaisussa käsittelyssä: droonin lennätys on vastuuta ja suurta hupia, millaisia tarpeita on tulevaisuuden sähköasiakkaalla ja paljon muuta!

Lue lehti