Helmi-palvelu käytössäsi 24/7

Sähköisessä Helmi-asiointipalvelussa voit seurata sähkönkulutustasi vuosi-, viikko-, päivä- ja tuntikohtaisesti. Voit myös verrata eri ajanjaksoja toisiinsa. Lisäksi voit tarkastella verkkopalvelulaskujasi ja sinulle maksettuja korvauksia sähkökatkoista.

Helmi-palvelussa voit myös ottaa käyttöön maksuttoman häiriötiedotepalvelun. Lähetämme sinulle tekstiviestin ja/tai sähköpostin, jos käyttöpaikassasi on sähkökatko. Lisäksi saat tiedon tulevista työkeskeytyksistä etukäteen sähköisesti paperisen ilmoituksen sijasta.

Kun käytät palvelua ensimmäistä kertaa, tulee sinun rekisteröityä käyttäen vahvaa tunnistautumista, eli pankkitunnuksiasi tai mobiilivarmennetta

Helmi uudistui vuoden 2021 alussa ja uudessa palvelussa on kiinnitetty entistä enemmän huomiota tietoturvallisuuteen. Ensi kertaa saapuessasi uudistettuun palveluun sinun tulee valita Rekisteröidy palveluun ja tunnistautua käyttämällä pankkitunnuksiasi. Sinun tulee rekisteröitymisen yhteydessä valita uusi salasana. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa käyttäen. Asiakkuuteesi liittyvät tiedot ovat meillä valmiiksi tallessa, mutta varmistathan tiedot oikeiksi tullessasi ensi kertaa palveluun. Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen tästä.

Helmi-asiointipalvelu

Siirry Helmi-palveluun

Ohjeet rekisteröitymiseksi Helmiin

Siirry rekisteröitymisen ohjeisiin

Vaihtuiko sähköpostiosoitteesi?

Jos käyttäjätunnuksena toimiva sähköpostiosoitteesi vaihtuu, toimi näin: klikkaa Helmi-palvelun oikeassa ylälaidassa olevasta sähköpostiosoitteesta avautuvasta valikosta ”Käyttäjäprofiilin asetukset”. Tämän jälkeen valitse ”Päivitä käyttäjätiedot”.

Sähköpostiosoitteen vaihdon yhteydessä sinulle lähetetään 6-numeroinen vahvistuskoodi uuteen sähköpostiosoitteeseen. Koodi on voimassa 24 tuntia. Koodin syöttämisen jälkeen järjestelmä kirjaa sinut ulos Helmi-palvelusta, ja voit kirjautua uudelleen käyttämällä uutta sähköpostiosoitetta salasanan pysyessä ennallaan.

 

Koontinäkymä auttaa, jos sinulla on useita käyttöpaikkoja

Koontinäkymä löytyy omalta välilehdeltään palvelun vasemmasta navigaatiosta. Koontinäytön avulla voit luoda omia näkymiä käyttöpaikoista. Näet koontinäytön avulla valitsemiesi käyttöpaikkojen kulutustiedot ja -vertailun. Valitset vain haluamasi käyttöpaikat ja lisäät ne näkymään. Koontinäkymältä voit myös poistaa käyttöpaikkoja muokkaustilassa tai vaihtoehtoisesti voit poistaa koko näkymän.

Helmi palvelee myös lämpöasiakkaita

Helmi-palvelusta löytävät tarvitsemansa Lempeä Lämmön ja Järvi-Suomen Energian sähkönjakeluverkon asiakkaat. Sähkönmyyntiin liittyvien asioiden hoidossa sinua palvelee oma sähkönmyyjäsi.

Onko sinulla kysyttävää Helmi-palvelun uudistuksesta? Ota yhteyttä Järvi-Suomen Energian asiakaspalveluun: arkisin klo 8-18 puh. 0800 90444 tai yhteydenottolomakkeella.

Kaipaatko neuvoa rekisteröitymiseen? Kurkkaa ohje.

Ensi kertaa saapuessasi uudistettuun palveluun sinun tulee rekisteröityä palveluun uutena käyttäjänä. Ohjeesta saat apua rekisteröitymiseen askel kerrallaan.

Siirry ohjeeseen