Helmi-palvelu

Helmi-palvelussa voit hallinnoida omaa verkkopalvelusopimustasi. Helmi-palvelun käyttö on sinulle nopein ja helpoin tapa hoitaa päivittäisiä sähköasioita.

Omat tietosi aina katsottavissa Helmi-palvelussa

Sähköinen, 24 h käytössä oleva Helmi-palvelu on tehty sinun tietojesi käsittelyä ja säilyttämistä varten. Helmi-palvelussa voit tarkistaa laskujesi, sopimustesi ja sähkönkulutuksesi tiedot.

Näin otat Helmi-palvelun käyttöön

  1. Helmi-palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen käy helposti pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit myös rekisteröityä käyttäjäksi palvelun etusivulta löytyvästä linkistä.
  2. Tarvitset laskustasi tai sopimusvahvistuksesta asiakas- ja käyttöpaikkanumeron. Rekisteröityessäsi luot itse salasanan, joka on 4-12 merkkiä pitkä ja sisältää aakkosia sekä numeroita. Jatkossa kirjaudut palveluun asiakasnumerolla ja salasanallasi.
  3. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et muista asiakastietoihisi ilmoitettua sähköpostia, sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai salasanan lähettämisessä on muuta ongelmaa.
  4. Jos sinulla on ongelmia Helmi-palvelun käytössä, katso ensin palvelun tiedotteet. Jos et löydä vastausta, soita asiakaspalveluumme puh. 0800 90444 (arkisin 8-18).

Kirjaudu Helmi-palveluun

Siirry tästä kirjautumissivulle