Kaapelinäyttö

Ennen maankaivutöiden aloittamista sinun kannattaa varmistaa, ettei kaivureitillä ole maanalaisia sähkökaapeleita tai maadoituksia.

Missä sähkökaapelit sijaitsevat tontillani?

Yhtiömme omistamien maakaapeleiden näyttö on maksutonta, kun näyttötilaus tehdään yli kolme arkipäivää ennen kaivua. Maksuton näyttö on voimassa kahden viikon ajan, mutta uusintanäyttö samalle työmaalle voidaan tehdään maksullisena kahden viikon sisällä.

Kaapelinäytön voi tilata joko puhelimitse numerosta 0800 12600 tai täyttämällä sähköisen lomakkeen. Palvelun tuottaa Johtotieto Oy.

Lomakkeessa merkitään karttaan kaivuualue ja annetaan muut tarpeelliset tiedot. Kartan käyttöohjeet löytyvät lomakkeen linkistä.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen aloitusta.

Sijaintitiedot infran suunnittelijoille

Voit tehdä lomakkeella tilauksen Järvi-Suomen Energian maanalaisten rakenteiden sijaintitiedoista yhteiskunnallisen infran suunnittelua varten. Tiedot toimitetaan noin 5 arkipäivän sisällä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lomakkeella ei voi tilata kaapelinäyttöä. Niissä tapauksissa, joissa on kyse kaivutyöstä, on aina otettava yhteyttä näyttöpalveluumme p. 0800 12600.

Kaapelinäytön tilaus puhelimitse

0800 12600

Kaapelinäytön tilaus lomakkeella

Tilauslomake

Ohjeita kaivutyöhön

Kaivuohje kaapelivaurioiden estämiseksi (PDF)
  • Tilaaja:

  • Kohteen tiedot:

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.