Häiriötiedotepalvelu

Häiriötiedotepalvelu pitää sinut ajan tasalla äkillisistä sähköhäiriöistä ja suunnitelluista huoltotöistä johtuvista sähkökatkoksista. Voit tilata ilmoitukset suoraan puhelimeesi tai sähköpostiisi. Palvelu on maksuton.

Miten palvelu toimii?

Voit tilata tiedotteet käyttöpaikka- eli osoitekohtaisesti Järvi-Suomen Energian jakelualueella sijaitseviin kohteisiin. Jos sinulla on useita sähkön käyttöpaikkoja, voit tehdä kullekin osoitteelle oman häiriötiedotetilauksen. Palvelu on maksuton. Häiriötiedotteet tilataan Helmi-asiointipalvelustamme.

Tiedotteet toimitetaan puhelimeesi tai sähköpostiisi. Voit myös valita molemmat toimituskanavat.

Häiriöpalvelu ilmoittaa runkoverkon eli keskijänniteverkon häiriöistä. Pienjänniteviat eivät ole tiedotepalvelun piirissä. Jos sähkökatko jatkuu siitä huolimatta, että saat ilmoituksen runkoverkon viankorjauksesta, ota yhteyttä vikapalveluumme. Lisäksi saat palvelun tilaajana ennakkoon tiedon tulevista verkostotöiden aiheuttamista keskeytyksistä sähköisesti.

Kuinka tilaan häiriötiedotteet Helmi-asiointipalvelussa?

Häiriötiedotteen tilaaminen onnistuu Helmi-asiointipalvelussamme. Tiedotteiden tilaaminen tapahtuu Vikapalvelu-painikkeen takana olevalta sivulta.

Seuraavaksi lisää ne numerot ja sähköpostiosoitteet, joihin tahdot häiriötiedotteet vastaanottaa. Vaihda vasemmalta ylhäältä painike päällä asentoon. Lopuksi valitse vasemmalta alhaalta päivitä asetukset. Olet nyt ottanut häriötiedotepalvelun onnistuneesti käyttöön. Huomaa myös, että tiedopalvelussa on muitakin asetuksia.

  • Ilmoitus lyhytkeskeytyksistä: Tällä valinnalla saat ilmoituksen myös kaikista lyhyimmistäkin katkoista eli ns. räpsyistä käyttöpaikallasi.
  • Aikaväli: Tästä valitset millä aikavälillä tahdot vastaanottaa ilmoituksia häiriöistä, 6-24 välisenä aikana vai kellon ympäri.

Muista aina muutoksia tehdessäsi lopuksi painaa päivitä asetukset. 

Helmi-asiointipalvelu

Siirry Helmiin