Häiriötiedotepalvelu

Häiriötiedotepalvelu pitää sinut ajan tasalla äkillisistä sähköhäiriöistä ja suunnitelluista huoltotöistä johtuvista sähkökatkoksista. Voit tilata ilmoitukset suoraan puhelimeesi tai sähköpostiisi.

Miten palvelu toimii?

Voit tilata tiedotteet käyttöpaikka- eli osoitekohtaisesti Järvi-Suomen Energian jakelualueella sijaitseviin kohteisiin. Jos sinulla on useita sähkön käyttöpaikkoja, voit tehdä kullekin osoitteelle oman häiriötiedotetilauksen.

Tiedotteet toimitetaan puhelimeesi tai sähköpostiisi. Voit myös valita molemmat toimituskanavat.

Tiedotepalvelu ilmoittaa runkoverkon eli keskijänniteverkon häiriöistä. Pienjänniteviat eivät ole tiedotepalvelun piirissä. Jos sähkökatko jatkuu siitä huolimatta, että saat ilmoituksen runkoverkon viankorjauksesta, ota yhteyttä vikapalveluumme.

Kuinka tilaan häiriötiedotteet?

Häiriötiedotteen tilaaminen onnistuu toistaiseksi asiakaspalvelun kautta vanhoille asiakkaillemme. Ominaisuutta häiriötiedotteiden tilaamiseen ollaan parhaillaan rakentamassa Helmi-asiointipalveluumme, ja se tuodaan käytettäväksi testauksen valmistuttua. Pidämme teidät ajan tasalla kehityksen edistymisestä. Asiakaspalveluumme saat yhteyden täältä.