Sähköverkkomme kehittämissuunnitelmaan tutustuminen

Jakeluverkon kehittämissuunnitelmasta järjestettävä asiakkaiden kuuleminen on uudistuneen lainsäädännön mukanaan tuomaa kehitystä. Sinulla on nyt 5.6. saakka mahdollisuus tutustua sähköverkkomme kehittämissuunnitelmaan, ja halutessasi ilmaista ajatuksiasi siitä. Käy tutustumassa suunnitelmaan linkistä!

Kehittämissuunnitelmaan tutustuminen

Järvi-Suomen Energia näkee asiakkaiden kuulemisen suotuisana kehitysaskeleena kehittämissuunnitelmien osalta ja näkee sen erinomaisena mahdollisuutena lisätä vuorovaikutusta sekä toiminnan läpinäkyvyyttä asiakkaiden suuntaan. Yli 28 000 kilometrin mittaisen jakeluverkon kehittäminen on huomattavan pitkäjänteistä tekemistä, jonka täytyy myös seurata aikaa. Sähköjärjestelmän suunnittelussa ja kehityksessä tulee riittävän kapasiteetin ja toimitusvarmuuden ohella huomioida esimerkiksi kasvavan etätyöskentelyn, sähköisen liikenteen sekä sähkön pientuotannon mahdollistaminen nyt ja tulevaisuudessa.

Kehittämissuunnitelmaan tutustumisesta on haluttu tehdä mahdollisimman sujuvaa

Järvi-Suomen Energia haluaa tarjota asiakkailleen helpon ja sujuvan tavan päästä tutustumaan sähköverkon kehittämissuunnitelmaan. Tutustuminen suunnitelmaan tapahtuu erillisellä selaimessa käytettävällä nettialustalla, johon pääset oheisten linkkien kautta. Tämä kehittämissuunnitelma perustuu Energiaviraston määräykseen, ja on tehty viraston antamia linjauksia noudattaen.

Suunnitelman tehtävä on avata asiakkaillemme Järvi-Suomen Energian verkostostrategia: mistä lähtökohdista verkkoa kehitetään, millaisia Järvi-Suomen alueen tulevaisuuden kehityssuuntia täytyy kehityksessä ottaa huomioon ja millä ratkaisuilla verkkoa parannetaan. Kehittämissuunnitelman sisältöä tullaan esittämään kuvin, numeroin ja sanallisin kuvauksin, jotta sen sisältö olisi mahdollisimman helposti ymmärrettävää. Myös mielipiteiden ja kommenttien jättämisestä on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Suunnitelmaan voi tututustua ja kommentteja jättää 5.6.2022 saakka. 

Uuden äärellä – jätäthän meille palautetta

Kuuleminen tapahtuu nimettömästi ja anonyymisti. Lopuksi, kun olet mielestäsi antanut haluamasi kommentit, siirry ”Yhteenveto kuulemisestasi”- sivulle. Siellä painettuasi ”lähetä kuuleminen”, kommenttesi tallentuvat meille nähtäväksi. Lähetyksen jälkeen siirryt lomakkeelle, jossa voit halutessasi osallistua arvontaan. Arvontaan yhteystietonsa jättäneitä ei voida yhdistää kehittämissuunnitelmaan jätettyihin kommentteihin. Yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan Delicard-lahjakortteja ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kuulemisen järjestäminen on toki uudenlaista tekemistä myös verkkoyhtiöille ja tämä ensimmäinen kuuleminen on varmasti eräänlainen oppimisprosessi.  Jätäthän meille myös palautetta siitä, kuinka onnistuimme viestittämään sinulle suunnitelmassa työmme tavoitteista, oliko suunnitelman selaaminen helppoa ja niin edelleen. Kiitos palautteestasi, hyödynnämme sen jatkokehityksessä.

Kehittämissuunnitelma on nyt avoinna tutkittavaksi alla olevasta linkistä.

Tutustu kehittämissuunnitelmaan