Helmi-palvelu

Jokainen asiakas on meille helmi, tärkeä ja arvokas. Siksi halusimme nimetä sähköisen asiointipalvelumme Helmi-palveluksi.

 

Helmi-palvelussa teet helposti sähkösopimuksen ja löydät nopeasti tiedot sopimuksistasi, laskuistasi sekä kulutuksestasi. Voit hoitaa sähköasioitasi Helmi-palvelussa ympäri vuorokauden.

Helmi-palvelu on käytössäsi 24/7

Seuraa kulutustasi, anna palautetta, tarkista laskusi tai sopimustesi tiedot, päivitä yhteystietosi, tee uusi sopimus tai muuta sopimuksesi uuteen osoitteeseen. 

Siirry Helmi-palveluun

Helmi-palvelun käyttöönotto

Helmi-palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen käy helposti pankkitunnuksiasi käyttäen. Tarvitset myös laskustasi tai sopimusvahvistuksesta asiakas- ja käyttöpaikkanumeron. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit myös rekisteröityä käyttäjäksi palvelun etusivulta löytyvästä linkistä. Rekisteröityessäsi annat myös itse luomasi salasanan, joka on 4-12 merkkiä pitkä ja sisältää aakkosia sekä numeroita. Jatkossa kirjaudut palveluun asiakasnumerolla ja salasanallasi.

Unohtunut käyttäjätunnus tai salasana 

Helmi-palvelun käyttäjätunnus on aina asiakasnumerosi. Löydät sen esimerkiksi laskulta tai sopimusvahvistuksesta.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset uusimaan sen Helmi-palvelun aloitussivulla 'Salasana unohtunut' -linkin kautta.

 • Anna sähköpostiosoitteeksi sama osoite, jonka olet aiemmin antanut Helmi-palvelussa sähköpostiosoitteeksesi. Emme voi turvallisuussyistä toimittaa muuhun sähköpostiin salasanan uusimiseen tarvittavaa linkkiä.
 • Linkki on voimassa 30 minuuttia siitä, kun olet vastaanottanut sen sähköpostiisi. Jos et ehdi tehdä uusimista ajoissa, voit käydä pyytämässä linkin uudelleen Helmi-palvelussa. Kun kirjaudut seuraavan kerran Helmi-palveluun, voit muuttaa salasanan helpommin muistettavaan muotoon 'Omat tietoni' -palvelussa.
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et muista asiakastietoihisi ilmoitettu sähköpostia, sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai salasanan lähettämisessä on muuta ongelmaa.

Ongelmia Helmi-palvelun toiminnassa?

 • Tarkista ensin Helmi oikeasta yläkulmasta löytyvät tiedotteet sekä nettisivujemme tiedotteet. 
 • Jos haluat antaa palautetta Helmi-palvelun toiminnasta, voit tehdä sen 'Anna palautetta' -lomakkeella suoraan Helmi-palvelusta tai nettisivujemme kautta.
 • Jos et löydä vastausta ja asiasi on kiireellinen tai Helmi-palvelun toiminnassa on ongelmia, soita asiakaspalveluumme puh. 0800 90444 (arkisin klo 8-18).

Ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista käytettävissä olevat palvelut

Vaikka et ole kirjautunut Helmi-palveluun, voit aloitussivulla 

 • laskea tarjouksen sinulle sopivasta sähkösopimuksesta. Jos haluat jatkaa sopimuksen tekemiseen voit, kirjautua tai tunnistautua pankkitunnuksilla sujuvasti siinä vaiheessa.
 • antaa palautetta
 • lukea yleisiä palvelun tiedotteita
 • pyytää unohtamasi salasanan
 • rekisteröityä perinteisesti tai käyttäen TUPAS-tunnistautumista

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90444
(arkisin klo 8-18)

Asioi verkossa