Maksu myöhässä?

Jos lasku on unohtunut maksaa ja haluat sopia maksujärjestelyistä, sinua auttaa yhteistyökumppanimme Ropo Capitalin asiakaspalvelu. Jos sinulla on kysyttävää alkuperäisen laskun sisällöstä, ota silloin yhteyttä omaan asiakaspalveluumme.

Maksuaikaa laskulle

Laskun eräpäivästä on 7 päivää aikaa maksaa lasku ilman maksumuistutusta ja siitä aiheutuvia kuluja.

Maksumuistutus

Maksumuistutus laskusta lähtee 10 päivän kuluttua eräpäivästä. Sen lähettää Järvi-Suomen Energia mutta sen maksuaikaa koskevat kysymykset voi esittää Ropo Capitalin asiakapalvelulle. Tässä vaiheessa seuraavaan laskuun lisätään maksumuistutuksesta ja viivästyksestä aiheutuneet kulut.

Maksuvaatimus

Jos lasku on maksumuistutuksesta huolimatta edelleen maksamatta, lähettää yhteistyökumppanimme Ropo Capital maksuvaatimuksen. Tässä vaiheessa laskua maksettaessa on tärkeää maksaa se Ropo Capitalin laskulla olevilla maksutiedoilla. Myös laskun sisältöön tai maksujärjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaa Ropo Capital.

Katkaisuvaroitus

Jos maksumuistutuksesta ja -vaatimuksesta huolimatta lasku on maksamatta, lähettää Ropo Capital lopulta katkaisuvaroituksen. Siinä kerrotaan milloin sähköt katkaistaan, jollei laskua ole suoritettu. Viimeistään tässä vaiheessa on erittäin tärkeää olla yhteydessä Ropo Capitaliin ja sopia maksujärjestelyistä sähkön saannin turvaamiseksi.

Ropo Capitalin asiakaspalvelu

09 4246 1353, arkisin klo 8 – 20, la 10 – 15
Sähköpostitse: energia@ropocapital.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

0800 90444

Ropo Capitalin asiakaspalvelu

Katso yhteystiedot