Mikkeli: Korpikosken työmaa

Tältä sivulta löydät tietoa Mikkelin Korpikosken suunnalla kesällä 2024 alkavasta verkostotyömaasta.

Kerromme työmaan etenemisestä tekstiviesteillä – palautteesi on meille tärkeää

Korpikosken työmaan alueen asukkaat saavat työmaan etenemisestä tietoa tekstiviestitse hankkeen aikana. Tekstiviestitiedotus on Järvi-Suomen Energian uusi keino viestiä työmaista. Sitä testattiin viime vuonna yksittäisessä hankkeessa. Tänä vuonna tekstiviestit ovat käytössä kymmenellä työmaalla. Tavoitteena on, että asukkaat saisivat jatkossa enemmän tietoa heitä lähellä olevista verkostotyömaista.

Voit jättää ajatuksia ja ideoita oheisen linkin takana löytyvään lomakkeeseen, niistä on meille apua jatkokehityksessä. Kiitoksia!

Jos et tahdo viestejä, voit perua ne vastaamalla saamaasi tekstiviestiin POISTU.

Avaa palautelomake

Mikkelisä, kuten muuallakin Järvi-Suomen Energian toiminta-alueella, taajamien sähköverkon toimitusvarmuusinvestoinnit on pääosin saatu päätökseen jo aiemmin. Nyt keskitymme haja-asutusalueille sähköä syöttävien keskijänniterunkoverkkojen maakaapelointiin ja ilmajohtolinjojen siirtoon metsistä teiden varsiin.

Hankkeessa parannetaan alueen sähköntoimitusvarmuutta sekä sähkönlaatua kaapeloimalla vanhoja keskijänniteilmajohtoja ja korvaamalla pienitehoisia haaralinjoja 1 kilovoltin tekniikalla. Myös pienjänniteverkon uudistamistarpeet on huomioitu hankkeessa ja myös pitkiä pienjänniteverkon-haaroja korvataan tehokkaammalla 1 kilovoltin tekniikalla.

Rakentamistyöt alkavat keväällä ja valmista on määrä olla vuoden 2024 loppupuolella. Purkutöitä tehdään talvella 2025,  ja loput viimeistelytyöt tehdään keväällä 2025.

Työmaan sisältö

  • KJ-maakaapelia n.7,5 km
  • PJ-maakaapelia n.15,5 km
  • Muuntamoita 8 kpl
  • Valokuitua n. 9 km
  • Työmaan investointikustannus 900 000 €