Muistilista Järvi-Suomen alueelle muuttavalle

Oletko muuttamassa? Tässä muistilista muuton tueksi.

Tervetuloa Järvi-Suomen alueelle! Kun muutat tälle kauniille seudulle, on tärkeää huomioida muutamia avainasioita sähköön liittyen. Tässä on muistilista, joka auttaa sinua varmistamaan, että kaikki sähköasiat ovat kunnossa:

  • Valitse sähköntoimittaja: Varmista, että valitset sähköntoimittajan ja teet sähkösopimuksen hyvissä ajoin ennen muuttopäivää.
  • Muuttoilmoitus: Tee muuttoilmoitus Digi- ja Väestötietovirastoon sekä Postiin. Muista ilmoittaa uusi osoitteesi myös sähköyhtiölle, jotta laskutus ja sähkön toimitus sujuvat oikein.
  • Helmi-palvelu: Hyödynnä Helmi-asiointipalvelua, jossa voit helposti ja kätevästi hoitaa sähkönjakeluun liittyviä asioita, seurata omaa sähkönkulutustasi ja katsoa omat laskusi. Helmi-palvelu otetaan käyttöön Järvi-Suomen Energian verkkosivujen kautta.
  • Energiatehokkuus: Tutustu energiansäästövinkkeihin. Järvi-Suomen Energian sosiaalisen median kanavat ja verkkosivut tarjoavat paljon hyödyllisiä vinkkejä energian säästöön.
  • Turvallisuus: Tarkista, että uuden kotisi palovaroittimet ja sähköjärjestelmät ovat ajan tasalla ja turvalliset käyttää.
  • Muut palvelut: Varmista myös nettiyhteys ja kotivakuutus uuteen osoitteeseen, sekä tarkista muut mahdolliset sopimukset, kuten jätehuolto ja vesi.

Muista nämä vinkit, niin muuttosi ja uusi alku Järvi-Suomen alueella sujuvat hyvin.

Mitä pidit verkkosivuistamme? Kerro meille kyselyssä!

Täytä käyttäjäkysely