Varaudumme voimakkaisiin tuuliin keskiviikolle 4.10.

Järvi-Suomen alueelle ennustetaan saapuvaksi sateita ja kovia puuskatuulia klo 8-18 välille. Puuskat voivat aiheuttaa puiden kaatumista johtaen sähköverkon vikoihin. Olemme nostaneet valmiutemme keltaiselle tasolle ja varanneet vikojen hoitoon lisää henkilökuntaa.

Viikon alusta lähtien Suomen itä- ja kaakkoisalueille on vaihtelevasti ennustettu saapuvaksi myrskyä, ja näillä näkymin se taitaa tavoittaa ainakin verkkoalueemme itä- ja eteläosat. Ennusteissa näkyy sadetta ja jopa 20 m/s nopeuksiin yltäviä puuskatuulia. Puhurin arvioidaan vaikuttavan alueella klo 8–18 välillä.

Ennusteiden päivittymistä seurataan edelleen, sillä rintaman reitti ja syvyys ovat edelleen hyvin epävarmoja. On mahdollista, että tilanne toteutuu ennustettua voimakkaampana tai heikompana.

Tilanteen valossa olemme nostaneet varautumistasomme keltaiseksi. Vahvuuteen on lisätty asentaja- operaattori- ja vikapalveluhenkilöstöä, ja varaudumme sekä valmistaudumme häiriönhoitoon päivän ja illan aikana. Näin mahdolliset viat saadaan korjattua mahdollisimman tehokkaasti.

Näin varaudut sähkökatkoon

Lue varautumisesta

Toimi näin sähkökatkon aikana

Lue lisää

Näe sähkökatkot kartalla

Siirry häiriökartalle