Syöksyvirtauksen katkomia pienjännitelinjoja korjataan yhä Heinolassa – havainnot vikapaikoista avuksi

Voimakas syöksyvirtaus katkoi puita reilulla kädellä Heinolassa keskiviikkoisen ukkosmyräkän aikana. Kaatuneiden puiden pirstomia pienjänniteverkon osia korjataan yhä.

Heinolan lähistöllä syöksyvirtaus teki paljon tuhoa keskiviikkoillan ukkosmyräkän aikana. Vaikka kaikki sen jälkeensä jättämät keskijänniteviat saatiin korjattua eilisen työpäivän aikana, on alueella vielä paljon pienjänniteverkon korjaustöitä tehtävänä. Korjausta on tehty ympäri vuorokauden ja aamusta saakka on korjaustöissä ollut useampia työryhmiä. Myös toisen urakoitsijan apua on saatu korjaustöihin.

Laajojen tuhojen korjaaminen kestää

Tuhot alueella ovat laajoja, suuret puumassat ovat särkenet useita pylväitä ja pylväsvälejä, joiden raivaaminen ja korjaaminen on työlästä. Korjaustöiden odotetaan kestävän ainakin tämän päivän ajan, ja mikäli uusia vikapaikkoja löytyy vielä lisää, voi osa korjauksista mennä myös viikonlopulle.

Havainnot vikapaikoista avuksi

Sähkökatkoista ja havaituista vikapaikoista voi ilmoittaa meille vikailmoituslomakkeella tai numeroon 0800 90440. Suuret kiitokset ilmoituksistanne, ne nopeuttavat vikojen löytämistä ja korjaustöitä. Toivomme kuitenkin malttia vikailmoituksissa: kaikki ilmoitukset huomioidaan, joten viasta tarvitaan vain yksi ilmoitus.

Ilmoita sähkövika