Etsimme asiakkaita mukaan podcastiimme!

Mikä verkkopalvelussa oikein maksaa? Kuinka säästää sähköä fiksusti? Tule mukaan keskustelemaan kanssamme.

Vuoden 2021 lopulla julkaistu Linjoja pitkin -podcast saa nyt jatkoa. Podcast toteutetaan Järvi-Suomen Energian, Kymenlaakson Sähköverkon, PKS Sähkönsiirron ja Savon Voima Verkon kanssa yhteistyönä. Syksyn aikana julkaistavissa jaksoissa keskustellaan asiakkaita askarruttavista asioista.

Nyt etsimme asiakkaitamme mukaan kahteen eri podcast-jaksoon. Podcastin juontaa kirjailija ja toimittaja Kimmo Ohtonen, ja keskusteluissa on mukana myös asiantuntija Järvi-Suomen Energialta. Jaksot nauhoitetaan syyskuussa Helsingissä. Korvaamme osallistujan matkakulut ja lisäksi saat hotellilahjakortin (arvo 140 €). Jaksojen aiheet ovat:

  1. Verkkopalvelun eli sähkönsiirron hinta. Mikä sähkönsiirrossa maksaa? Miksi eri verkkoyhtiöiden hinnoissa on niin suuria eroja?
  2. Energiansäästö – mitä konkreettisia keinoja sen toteuttamiseen on? Keskustelemme sähkön riittävyydestä tulevana talvena ja kuinka sähkönkäyttäjinä voimme vaikuttaa asiaan.

Podcast on äänitallenne, joka nauhoitetaan studiossa. Videokuvaa ei tallenneta. Keskustelijoista otamme yhteiskuvan paikan päällä, joka tulee jakson kuvituskuvaksi. Linjoja pitkin -podcastia voi kuunnella esimerkiksi verkkosivuillamme, Spotifyssä ja Google Podcasteissa.

Jos kiinnostuit, täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä yhteystietosi