Lisätiedot sähköliittymän muutoksista

Sähköliittymän siirto ylläpitoon

Jos sähkön käytölle ei ole tarvetta lähitulevaisuudessa, mutta haluat pitää sähköliittymäsopimuksen voimassa mahdollista myöhempää käyttöä varten, on vaihtoehtona ylläpitosopimus. Tällöin sähköntoimitus katkaistaan ja myöhemmin, kun sähkön käytölle on taas tarvetta, otatte yhteyttä valitsemaanne sähkön myyjään uuden sopimuksen tekemisestä.

Ylläpidossa olevasta sähköliittymästä peritään hinnaston mukainen ylläpitomaksu. Lisäksi veloitamme sähköjen katkaisusta ja takaisinkytkennästä voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun.

Ylläpitosopimuksen jännitetaso on liittymäsopimuksen mukainen.
Uudelta liittyjältä peritään ylläpitomaksu, mikäli verkkopalvelusopimus ei ole alkanut toimitusaikaa seuraavan kalenterivuoden loppuun mennessä.

Katso liittymähinnasto

Liittymän sulakekoon vaihtaminen

Hinnoittelemme sähköliittymämme vyöhykkeittäin sijainnin mukaan. Kullakin vyöhykkeellä liittymän hinta määräytyy pääsulakekoon mukaan. Jos liittymäsi sulakekoko ei enää vastaa tarpeitasi ja haluat tehdä muutoksia, katso hintatiedot täältä.

Sähköliittymän purkaminen

Sähköliittymillä on 30 päivän irtisanomisaika. Maksetusta liittymismaksusta vähennetään liittymään kohdistuvat purkukulut. Ylimenevää osaa ei veloiteta.

Jos myöhemmin haluat samaan kohteeseen uuden sähköliittymän, veloitetaan sähköliittymästä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Sähköliittymän purkamisen asiakkaan aloitteesta voi tilata ainoastaan liittymän omistaja. Jos et ole liittymän omistaja, tarvitset valtakirjan liittymän omistajalta.

Jos kyseessä on perikunnan liittymä, on purkusopimuksessa oltava perikunnan kaikkien jäsenten allekirjoitukset.

Jos haluat keskustella liittymän purkamisesta, ota yhteys asiakaspalveluumme.