Sähköpula uhkaa – webinaari sähköpulan vaikutuksista yrityksille, taloyhtiöille ja kunnille

Sähkön riittävyys Suomessa on ensitalvena vaakalaudalla. Pahimmassa tapauksessa joudutaan turvautumaan halki Suomen ulottuviin kiertäviin sähkökatkoihin. Tule kuuntelemaan maanantaina 28.11. klo 12-13 millaisina hetkinä sähköpula voi uhata sekä kuinka kunnalliset ja yritystoimijat voivat tilanteeseen varautua.

Monien tekijöiden summa on johtanut siihen. ettei sähköä välttämättä aina ole ensi talvena käytettävissä riittävästi kaikille samaan aikaan. Silloin Suomen verkkoyhtiöt valtion kantaverkkoyhtiö Fingridin johdolla joutuvat aloittamaan sähkön säännöstelyn alueittain hallittujen katkojen avulla. Katkoilla on määrä varmistaa sähkön riittävyys kriittisille toiminnoille, ja estää kaikki verkot yhdistävän kantaverkon kaatuminen.


Tule kuulemaan sähköpulan vaikutuksista ja siihen varautumisesta

Pidämme webinaarin sähköpulasta ja sen vaikutuksista yrityksille, taloyhtiöille ja kunnille maanantaina 28.11. klo 12-13. Liity mukaan webinaariin oheisen napin takaa. Webinaarissa asiasta kertomassa Järvi-Suomen Energialta toimitusjohtaja Arto Nieminen ja Lempeä Lämmön liiketoimintajohtaja Jari Väyrynen.

Tutustu webinaarin esitysaineistoon

Webinaari on kaikille avoin, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarissa voi esittää kysymyksiä kirjoittamalla ne kokouksen keskustelukenttään. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin webinaarin aikana.