Riikka-myrsky ohitse – ilmoitukset vikapaikoista avuksi

Keskijänniteverkon vikojen korjaus alkaa olla loppusuoralla, ja korjaustöitä jatketaan pienjänniteverkon parissa valoisaan kesäyöhön. Havainnot vikapaikoista sekä ilmoitukset sähkökatkoista alueilla joissa keskijänniteverkon viat on korjattu, ovat suureksi avuksi.

Riikka-myrsky tuli ja meni, ja ehti tehdä tuhoja matkallaan. Myrskyrintama ylitti alueen aiheuttaen vikoja lähes koko jakelualueelle. Asentajilla ilta jatkuu vielä pitkälle työn merkeissä. Keskijänniteverkon viimeisiä vikoja korjataan alueen pohjoisosissa Enonkoskella ja Hankasalmella, jossa myrsky oli voimakkaampi kuin etelässä. Näiden valmistuttua korjaustöitä jatketaan vielä reilun 50 pienjännitevian parissa. Suurin osa vioista on kovan tuulen aiheuttamia, mutta joukossa on myös pari salaman rikkomaa muuntajaa.

Havainnot vikapaikoista avuksi

Sähkökatkoista ja havaituista vikapaikoista voi ilmoittaa meille vikailmoituslomakkeella tai numeroon 0800 90440. Suuret kiitokset ilmoituksistanne, ne nopeuttavat vikojen löytämistä ja korjaustöitä. Toivomme kuitenkin malttia vikailmoituksissa: kaikki ilmoitukset huomioidaan, joten viasta tarvitaan vain yksi ilmoitus.

Ilmoita sähkövika