Puita linjoilla ja särkyneitä pylväitä -vikojen korjaus kestää ainakin torstaipäivän

Vikoja korjataan täydellä teholla ja lisäksi kahden kopterin voimin etsitään vikapaikkoja alueilta, joista niitä ei ole vielä löytynyt.

Keskiviikkoisen kesämyrskyn aiheuttamat viat ovat olleet hyvin vaihtelevia. Jossain on päästy pienen puun poistolla ja toisaalla tuuli on kaatanut myös isoja tukkipuita linjoille ja näiden yhteydessä on särkynyt pylväitä ja muita rakenteita.

Vikoja korjataan täydellä teholla ja lisäksi kahden kopterin voimin etsitään vikapaikkoja alueilta, joista niitä ei ole vielä löytynyt. Toinen koptereista suuntaa tällä hetkellä pahimmalle alueelle Anttola – Tommola välille.

Tavoitteenamme on saada keskijänniteviat korjattua torstaipäivän aikana. Jos suuria vaurioita löytyy enemmänkin, on mahdollista että osa korjauksista venyy perjantaille. Asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vikojen parissa jatketaan varmasti vielä ainakin perjantaina. Sähköttömiä asiakkaita on tällä hetkellä noin 8 600.

Olemme saaneet sähköisiä vikailmoituksia asiakkailta valtavasti ja kiitos asiakkaille ilmoituksista. Vikailmoitus kannattaa tehdä, jos

  • tietää vikapaikan, kuten puu linjalla
  • sähköt ovat edelleen poissa, vaikka saat ilmoituksen tekstiviestillä niiden palautumisesta. Tällöin vika saattaa olla pienjänniteverkossa, jonka vioista emme saa tietoa järjestelmiimme. Asiakkaiden ilmoitukset ovat näistä vikapaikoista tärkeitä.

Riittää, kun teet yhden ilmoituksen yhdestä viasta. Tieto tallentuu meille ja saamme ilmoitukset nopeammin käsiteltyä näin.

Seuraa häiriökartalta sähkönjakelun tilannetta

Ilmoita vikapaikka