Poikkeustilanteessa varmistamme palveluiden sujuvuuden

Koronavirus on muuttanut meidän kaikkien arkea. Järvi-Suomen Energiassa tehtävämme on huolehtia, että asiakkaamme saavat sujuvaa palvelua tässä poikkeustilanteessakin.

Julkaistu: 18.3.2020 15.48

Olemme siirtyneet lyhyempään palveluaikaan asiakaspalvelunumerossamme p. 0800 90444. Uusi palveluaika 8-16 on käytössä toistaiseksi. Vikapalvelut toimivat normaalisti 24h vuorokaudessa ja ovat tavoitettavissa numerosta p. 0800 90440. Vikailmoituksen voit tehdä myös Vikailmoituslomakkeella. Voit myös asioida sähköisessä Helmi -asiointipalvelussamme vuorokauden ympäri.

Asiakaspalvelupisteemme Mikkelissä on toistaiseksi suljettu viruksen leviämisen hidastamiseksi. Pyrimme näillä toimilla turvaamaan palveluiden toimivuuden poikkeuksellisessa tilanteessa.

Huolehdimme sähkönjakelun parissa työskentelevistä henkilöistä ja teemme omalta osaltamme kaiken mahdollisen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme esimerkiksi siirtyneet etätöihin ja etäkokouksiin niiltä osin kuin on mahdollista ja asentajat kulkevat kotoa suoraan maastoon töihin välttäen yhteisiä tiloja. Jatkamme töitä sähköverkon tehtävissä normaalisti. Poikkeuksena tästä asiakkaiden sisätiloissa tapahtuvat mittarinvaihdot, joita tehdään toistaiseksi vain pakottavasta syystä.

Toimiva energiahuolto on välttämätön yhteiskunnan toimivuudelle. Suomessa ei ole välittömiä ongelmia sähkön, lämmön ja polttoaineiden saatavuudessa. Työ- ja elinkeinoministeriö on koonnut kysymyksiä ja vastauksia energiahuoltoon liittyen nettisivuilleen.

 

Lisätietoa koronaviruksesta:

Tietoa koronaviruksesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta

Valtioneuvosto tiedottaa koronaviruksesta kotisivuillaan