Varaudumme ukkosen aiheuttamiin sähkökatkoihin viikonlopun aikana

Ukkosrintaman ennustetaan saapuvan jakelualueellemme viikonlopun aikana. Paikallisia ukkosia voi esiintyä perjantaina ja lauantaina. Vahvimmillaan ukkonen jylisee tämän hetken ennusteiden mukaan kuitenkin sunnuntaina. Odotettavissa on runsaita sateita, salamointia ja ukkospuuskia, jotka voivat aiheuttaa sähkökatkoja. Olemme nostaneet valmiustilaa keltaiselle eli kohotetulle tasolle.

Julkaistu: 7.6.2019 15.15

Olemme varanneet lisäresursseja viankorjaukseen ja asiakaskontaktien vastaanottoon sekä muihin häiriötilanteen hallinnan tukitehtäviin. Olemmekin nostaneet valmiustilamme kohotettuun eli keltaiseen valmiustilaan ja seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti tehden tarvittavia lisätoimenpiteitä tilannekuvan muuttuessa.

Asiakkailtamme pyydämme malttia yhteydenotoissa myräkän aikana. Vikapalvelunumeroomme 0800 90440 kannattaa soittaa vain, jos tiedät vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaava puu. Sähkönjakelun palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että saamme kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista.

Puita ei saa missään tapauksessa itse poistaa linjoilta omatoimisesti eikä mahdollisiin maassa oleviin johtoihin saa koskea sähköiskun vaaran takia.

Keskijänniteverkon tilaa voit seurata internet-sivujemme häiriökartalta.

Tilannetietoa välitämme myös some-kanaviemme Facebookin (@jarvisuomenenergia) ja Twitterin (@jarvisuomenene) kautta.

Voit myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen. Lähetä maksuton tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.

Ukonilmaan varautumisesta löydät hyödyllistä tietoa nettisivuiltamme.