Valmistaudumme syysmyräkkään Järvi-Suomessa

Viikonvaihteeksi on ennustettu voimakkaita tuulia myös Järvi-Suomeen. Tuulet saapuvat matalapaineen ylittäessä Suomea perjantai-illasta alkaen. Parhaillaan teemme varautumistoimia, joilla varmistamme viankorjauksen ripeän aloituksen, kun vikoja syntyy sähköverkkoon.

Julkaistu: 25.10.2019 8.29

Olemme varautumassa tehostettuun sähköverkon vikojen korjaukseen perjantai-illasta alkaen. Matalapaineen ennustetaan ohittavan jakelualueemme sen pohjoispuolelta ja olemme vahvistaneet asentajavarallaoloa painottamalla jakelualueen pohjoisia alueita.

Asiakaspalvelua on myös vahvistettu lisähenkilöstöllä perjantai-illasta alkaen.

Viestimme tilannekuvaa www-sivuillamme sekä Facebookissa (@jarvisuomenenergia) ja Twitterissä (@jarvisuomenene). Liity seuraajaksi kanaviimme.

Keskijänniteverkon vikaantumisesta saadaan automaattisesti tietoa järjestelmästä ja korjaustoimenpiteet käynnistyvät ripeästi jakeluhäiriön alkaessa. Keskijänniteverkon tilaa voi seurata internet-sivujemme sähkönjakelun häiriökartalta.

Jos käytössäsi ei vielä ole Häiriötiedotepalvelu, suosittelemme sinua kytkeytymään siihen. Palvelu ilmoittaa sinulle keskijänniteverkon viat tekstiviestinä tai sähköpostilla valintasi mukaan.

Myrskytilanteeseen kannattaa varautua etukäteen. Lue varautumisvinkkimme sähkökatkoon varautumiseksi.

Asiakkailtamme pyydämme malttia yhteydenotoissa Vikapalveluumme myräkän alkuvaiheessa.