#puistariverkossa-kuvakilpailu

Verkossa- kaupunkiteoksen avajaiset ovat aivan kulman takana, jo tämän viikon perjantaina 12.7. klo 10-16. Avajaisten kunniaksi käynnistämme teosaiheisen kuvakilpailun!

Julkaistu: 10.7.2019 12.02

Verkossa- kaupunkiteoksen avajaiset ovat aivan kulman takana, jo tämän viikon perjantaina 12.7. klo 10-16. Sen kunniaksi käynnistämme teosaiheisen kuvakilpailun!
Käy tutustumassa teokseen ja teokseen ja ota siitä omannäköisesi kuva. Mielikuvituksen käyttö on ehdottomasti sallittu. Postaa otoksesi Facebookiin tai Instagramiin hashtagilla #puistariverkossa. Muista, että Instagram-tilisi tai Facebook-julkaisusi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä tuotoksesi!

Kaikkien osallistujien kesken arvomme 10 kpl Miisa Asikaisen suunnittelemia Globe Hopen kierrätyskankaasta valmistettuja Valo-designkasseja. Kassit on valmistettu käsin lähituotantona, nimittäin etelänaapurissamme Virossa. Onnea kisaan!

>Lisätietoa tapahtumasta löydät Facebookista

Voittajat valitaan arpomalla niiden kuvien joukosta, jotka on julkaistu Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #puistariverkossa-. Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramissa Direct-viestillä tai Facebookin messengerissa. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kaupunkitaidetta Savonlinnassa

Kirsimaria E. Törönen ja Savonlinnan taidelukiolaiset havainnollistavat maailman verkkoja taiteen keinoin.