Keskiviikkona ja torstaina tuulee puuskissa - varauduthan sähkökatkoihin: Uutista pävitetty 13.9. klo 13.20

Järvi-Suomessa vietetään tuulisia päiviä keskiviikkona ja torstaina. Varaudumme sähköverkon vikojen korjaukseen ja häiriötilanteen hallintaan. Sähköverkkoomme on jo syntynyt yksittäisiä sähköverkon vikoja ja valmiustilamme on nostettu keltaiseksi, mikä tarkoittaa kohotettua valmiutta organisaation eri tasoilla. *** Uutisen päivitys: 13.9. klo 13.20, sähkönjakelun tilanne on normalisoinut ja valmiustasomme on laskettu perusvalmiuteen eli vihreään valmiustilaan.

Julkaistu: 12.9.2018 12.59

Olemme varanneet resursseja viankorjaukseen ja asiakaspalveluun ja seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti. Myös muuta häriötilanteen hallintaa ja tukitoimen parissa työskentelevän henkilökunnan määrää on vahvistettu. Vikojen syntymistä edesauttaa se, että puut ovat edelleen täydessä lehdessä, jolloin ne ovat erityisen alttiita tuulen voimalle.

Asiakkailtamme pyydämme malttia yhteydenotoissa myräkän alkuvaiheessa. Vikapalvelunumeroomme 0800 90440 kannattaa soittaa vain, jos tiedät vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaava puu. Sähkönjakelun palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että saamme kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista. Puita ei saa missään tapauksessa itse poistaa linjoilta omatoimisesti eikä mahdollisiin maassa oleviin johtoihin saa koskea sähköiskun vaaran takia.

Keskijänniteverkon tilaa voit seurata internet-sivujemme häiriökartalta.

Voit myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen. Lähetä maksuton tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.

Sähkökatkoon varautumisesta löydät hyödyllistä tietoa  nettisivuiltamme.

Keskiviikkona 12.9. klo 13 keskijänniteverkossamme on noin 2000 sähkötöntä asiakasta.