Tilaa tekstiviesti tai sähköpostitiedote sähkönjakelun keskeytyksistä

Häiriötiedotepalvelu on tarkoitettu palvelemaan sinua niissä tilanteissa, kun joudumme joko keskeyttämään sähkönjakelun verkostotöitä varten tai sähkö katkeaa muusta syystä. Viestejä lähetetään keskijänniteverkon keskeytyksistä. Palvelun voit tilata kätevästi vaikkapa tekstiviestillä. Tilausohjeet löytyvät uutisesta.

Julkaistu: 26.9.2018 10.04 (Päivitetty: 5.12.2018 8.04)

Häiriötiedotepalvelun käyttäjänä saat käyttöpaikkaasi koskevat vika- ja työkeskeytystiedotteet klo 06-24 välisenä aikana lähes reaaliaikaisesti tekstiviestinä puhelimeesi tai sähköpostitse. Palvelu on tilattavissa Järvi-Suomen Energian alueella sijaitseville käyttöpaikoille. 

Vikakeskeytystiedotteet lähetetään keskijänniteverkon vioista. Asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vioista emme saa tietoa järjestelmiimme.

Jos muutat, päättyy tekstiviestipalvelu automaattisesti. Jos uusi asuntosi on Järvi-Suomen Energian alueella, voit tilata palvelun uudestaan, uuden käyttöpaikkasi mukaan. 

Muistathan tilata palvelun uudelleen puhelinnumerosi muuttuessa. Ja tiesithän, että palvelu on mahdollista tilata useampaan numeroon tai sähköpostiosoitteeseen yhdestä käyttöpaikasta.

Palvelun tilaus tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti JSE AVAA KÄYTTÖPAIKKANUMERO ASIAKASNUMERO numeroon 18200.

Esimerkiksi jos käyttöpaikkanumerosi on 123456 ja asiakasnumerosi 654321, tekstaa JSE AVAA 123456 654321.

Palvelun voit jatkossa keskeyttää ja tilata uudelleen tekstaamalla JSE KESKEYTÄ ja JSE JATKA. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Palvelun tilaus Helmi –palvelussa

Voit myös tilata tekstiviestin tai sähköpostin sekä muuttaa tilauksen asetuksia Helmi-palvelussamme, kohdassa 'Tilaa häiriötiedote'. Helmi-palvelun kautta voit tilata tekstiviesti-ilmoituksen myös yöaikaan tai lisätä puhelinnumeroita, joihin haluat ilmoitukset sähkökatkoista. Sähköpostitiedotteet lähetetään aina ympäri vuorokauden.