Kysy kaapelireitti ennen kaivua!

Maata kaivettaessa on hyvä varmistaa turvallinen kaivu. Kaapelinnäyttöpalvelumme kertoo sinulle Järvi-Suomen Energian kaapelien sijainnin maastossa. Muista ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kaivuutyön aloittamista. Kaapelinäyttöpalvelumme p. 0800 12600.

Julkaistu: 13.4.2018 10.15 (Päivitetty: 11.4.2019 13.32)

Ennen maankaivutöiden aloittamista sinun kannattaa varmistaa, ettei kaivureitillä ole maanalaisia sähkökaapeleita tai maadoituksia.

Yhtiömme omistamien maakaapeleiden näyttö on maksutonta, kun näyttötilaus tehdään yli kolme arkipäivää ennen kaivua. Maksuton näyttö on voimassa kahden viikon ajan, mutta uusintanäyttö samalle työmaalle voidaan tehdään maksullisena kahden viikon sisällä.

Kaapelinäytön voi tilata joko puhelimitse numerosta 0800 12600 tai täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa: https://johtotietopankki.fi/kaivajalle/sijaintitiedustelu/

Lomakkeessa merkitään karttaan kaivuualue ja annetaan muut tarpeelliset tiedot. Kartan käyttöohjeet löytyvät lomakkeen linkistä.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen aloitusta.

Kaapelinäyttöpyynnöt

p. 0800 12600
(24h)

> info@johtotieto.fi

> Kaapelinäyttöpyynnöt sähköisesti
Emme luovuta karttoja kaivua varten. Kiireellistä näyttöä vaativat tilaukset vain puhelimitse.

Suunnittelijoille

Voit tehdä lomakkeella tilauksen Järvi-Suomen Energian maanalaisten rakenteiden sijaintitiedoista yhteiskunnallisen infran suunnittelua varten. Tiedot toimitetaan noin 5 arkipäivän sisällä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lomakkeella ei voi tilata kaapelinäyttöä.

Niissä tapauksissa, joissa on kyse kaivutyöstä, on aina otettava yhteyttä näyttöpalveluumme p. 0800 12600.

Tee tilaus lomakkeella