Kevätaskareet käyntiin pihamaalla

Keväiseen työlistaan on kirjattu pihapiirin tarkastus. Silmäilyä on hyvä tehdä myös sähkölinjojen osalta. Askareita siivittävät lintujen laulu ja ihana auringon paiste.

Julkaistu: 7.5.2018 12.07

Kun talven jälkeen palaat vapaa-ajan asunnolle, on hyvä tarkastaa niin sisällä kuin ulkona, että kaikki on kunnossa. Näin on myös sähköjen osalta. Ilmoitathan meille puista, jotka talven tuulien jäljiltä nojailevat sähkölinjoihin kesäasuntosi lähellä. Varmistathan ensin, että kyseessä on sähkölinja, puhelinyhtiö pitää huolta omista linjoistaan.

Vaikka sähkönjakelusi toimisi nojaavasta puusta huolimatta tällä hetkellä hyvin, voit ilmoituksella ennaltaehkäistä mahdollisen sähkökatkoksen. Muuntajalta sähkönkäyttäjille sähköä siirtävä pienjännitelinja kestää kuitenkin puun painoa aiheuttamatta välttämättä katkosta.

Käsittelemme ilmoituksesi mahdollisimman pian, mutta maastoon lähdemme kiireellisyysjärjestyksessä, joten malta hetki odottaa sähköasentajan käyntiä. Jos tilanne muuttuu, ja puu aiheuttaa vaikkapa sähkökatkoksen, on syytä ottaa uudestaan yhteyttä meihin.

Voit kirjata kiireettömän ilmoituksen Vikapaikan ilmoituslomakkeelle tai ottaa yhteyttä Vikapalveluumme p. 0800 90440, joka on käytettävissäsi 24 h kaikkina viikonpäivinä.