Juhannusmyräkkä on saapumassa Järvi-Suomeen – ennusteissa voimakkuus on vahvistunut

Voimakas matalapaine puuskaisine tuulineen on saapunut lounaasta Järvi-Suomen seudulle. Rintama on saavuttamassa Järvi-Suomen Energian jakelualueen ja muutamia vikoja on jo syntynyt sähkönjakeluverkkoon eri puolelle jakelualuetta.

Julkaistu: 22.6.2018 7.48

Olemme siirtyneet oranssiin eli tehostettuun valmiustilaan ennusteiden voimistuttua ja viankorjauksen hallintaa vahvistetaan edelleen. Voimakkaimmillaan myrskypuuskien ennustetaan olevan perjantai-iltapäivästä alkaen. Asiakkaiden on syytä varautua sähkönjakelun keskeytyksiin koko juhannuspyhien ajan.

Perjantai-aamuna klo 7.45 on sähköttä noin 200 keskijänniteverkon asiakasta.

Asiakkailtamme pyydämme malttia yhteydenotoissa myräkän alkuvaiheessa. Vikapalvelunumeroomme 0800 90440 kannattaa soittaa vain, jos tiedät vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaava puu. Sähkönjakelun palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että saamme kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista. Puita ei saa missään tapauksessa itse poistaa linjoilta omatoimisesti eikä mahdollisiin maassa oleviin johtoihin saa koskea sähköiskun vaaran takia.

Keskijänniteverkon tilaa voit seurata internet-sivujemme häiriökartalta.

Voit myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen. Lähetä maksuton tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.

Sähkökatkoon varautumisesta löydät hyödyllistä tietoa  nettisivuiltamme.