Viankorjausketjumme on työn tohinassa

Lasten iloa lumentulosta on mukava katsella, mutta sähkönsaannille runsas lumisade voi olla kiusaksi. Sunnuntai-aamusta alkaen jakelualueellamme on satanut kohtalaisesti lunta. Lämpötilan painuessa lähelle nollaa lumen paino kasvaa. Painava lumi puolestaan taivuttaa puiden runkoja ja oksia sähkölinjojen päälle aiheuttaen sähkökatkoja.

Julkaistu: 26.11.2017 13.02

Viankorjausketjumme on toiminnassa ja tällä hetkellä kaikilla tiedossamme olevilla keskijänniteverkon vikapaikoilla maastossa on korjauspartio. Tilannetta seurataan tarkasti ja esimerkiksi sähköverkon operointiin on varattu lisävoimia.

Runsas lumentulo vaikuttaa myös liikenteen sujuvuuteen, joten olosuhteiden mukainen turvallinen siirtyminen viankorjauskohteisiin on tärkeää varmistaa. Teiden auraaminen edesauttaa viankorjauksen ripeää etenemistä.

Asiakkailtamme pyydämme malttia yhteydenotoissa Vikapalveluun. Vikapalvelunumeroomme 0800 90440 kannattaa soittaa vain, jos tiedät vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaava puu. Sähkönjakelun palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että saamme kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista. Puita ei saa missään tapauksessa itse poistaa linjoilta omatoimisesti eikä mahdollisiin maassa oleviin johtoihin saa koskea sähköiskun vaaran takia.

Keskijänniteverkon tilaa voit seurata internet-sivujemme häiriökartalta. Voit myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen. Lähetä maksuton tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.

Sunnuntaina klo 13 aikaan keskijänniteverkossamme oli noin 550 sähkötöntä asiakasta. Katkot sijoittuvat tässä vaiheessa jakelualueemme itäisiin osiin.

Lue lisää sähkökatkoon varautumisesta!