Nostamme valmiuttamme lauantaille luvatun lumimyräkän johdosta

Nostamme valmiustilan keltaiseksi eli kohotettuun valmiustilaan huomisen aikana jakelualueemme ylitse liikkuvan pyryttävän lumisadealueen vuoksi. Ennusteiden mukaan rintama etenee voimakkaan tuulen siivittämänä ja lämpötila lauhtuu nollan vaiheille. Jouluaattoaamuun mennessä rintama on ohittanut jakelualueemme.

Julkaistu: 22.12.2017 12.41

Maastossa työskentelevien asentajien varallaoloa on kaksinkertaistettu normaaliin tilanteeseen verrattuna. Puhelinasiakaspalvelua vahvistetaan ja tilannetta seurataan tarkasti. Myös sähköverkon operointiin on varattu lisäresurssia.

Joulunpyhät vaikuttavat varautumisemme tasoon, koska vapaa-ajan asukkaita  siirtyy Järvi-Suomen alueelle nauttimaan joulunpyhien vietosta ja sähkönkäyttäjiä on alueellamme normaaliviikonloppua enemmän.

Keskijänniteverkon vikaantumisesta saadaan automaattisesti tietoa järjestelmästä ja korjaustoimenpiteet käynnistyvät ripeästi jakeluhäiriön alkaessa. Sähkönkäyttäjiltä pyydetään malttia yhteydenotossa puhelinpalveluun, mikäli tiedossa ei ole vian aiheuttajaa.

Keskijänniteverkon tilaa voi seurata internet-sivujemme häiriökartalta. Jos sähkönjakelu ei odottelunkaan jälkeen palaa normaaliksi, on syytä ottaa yhteyttä Vikapalveluumme puh. 0800 90440.