Suur-Savon Sähkö työnantajana

Tule mukaan energiseen porukkaamme!

Kehittyvä ja uudistuva energia-ala tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Meiltä löytyy asiantuntijatehtäviä niin teknillisen kuin kaupallisenkin alan osaajalle. 

Uskomme, että hyvien tulosten ja kilpailukyvyn takana ovat osaavat ja motivoituneet ihmiset. Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä. 

Henkilöstöedut


Hyvä tulos saavutetaan yhdessä
Suur-Savon Sähkössä on käytössä tulospalkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on jakaa osa hyvin onnistuneen toiminnan myötä saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. Suur-Savon Sähkön vakituinen henkilökunta on järjestelmän piirissä, sillä me uskomme yhteistyön voimaan.

Lisää virtaa liikunnasta!
Suur-Savon Sähkössä panostetaan henkilökunnan virkistys- ja harrastustoimintaan monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Lisäksi on yhteistoimintaa, esimerkiksi salivuoroja lentopallon merkeissä.

Työterveyshuolto

Työterveyshuollon tavoitteena on henkilöstön työuran aikaisen terveyden ja työkyvyn ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Työterveyshuoltoon kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito.

Hae työ- tai harjoittelupaikkaa

Oletko kiinnostunut oppisopimus- tai harjoittelupaikasta Suur-Savon Sähkössä? Järjestämme oppisopimus- ja harjoittelupaikkoja joustavasti mahdollisuuksien mukaan. Lähetä meille hakemus ja katsotaan yhdessä, pystymmekö olemaan avuksi opintojasi sivuavan työharjoittelun suhteen.

Kesätyöpaikat

Kesäksi 2019 haemme sisällöntuottajaa energian siirrosta vastaavaan Järvi-Suomen Energia -yhtiöön. Lisäksi meillä on muutamia harjoittelupaikkoja avoimena. Harjoittelupaikkoja voit hakea Lähetä hakemus -linkin kautta.

 

Miten kouluttautua energia-alalle?

Oletko parhaillaan miettimässä, mitä tekisit peruskoulun jälkeen? Suunnitteletko tulevaisuuttasi: millainen koulutus johtaisi kiinnostavalle alalle, kiinnostaviin tehtäviin?

On monta tietä kouluttautua energia-alan ammatteihin ja tehtäviin:

Kuinka kouluttautua energia-alalle