Puistariverkossa - kaupunkitaidetta Savonlinnassa

Järvi-Suomen Energia osallistuu kaupunkikuvan elävöittamiseen. Käy tutustumassa taiteeseen Puistokadun puistomuuntamon yhteydessä. Taideteos ja me olemme paikalla 12.7.2019 klo 10-16. Puistotaide on nähtävissä ainakin heinäkuun ajan.

Kuva linkkiä varten -

Kirsimaria Törönen ja Savonlinnan taidelukiolaisten ryhmä luovat yhteistyössä JSE:n kanssa kaupunkitaidetta elävöittämään keskustaa ja tuomaan esiin verkkojen merkitystä. Ryhmän visio havainnollistaa verkkojen merkitystä jokapäiväisessa elämässämme: Verkostoja löytyy ihmisestä, luonnosta ja ihmisten välisistä suhteista. Myös sähkönjakelu rakentuu verkon varaan.

Käy tutustumassa taitelijoiden työhön ja osallistu kilpailuun! Ota kuva Puistariverkossa-taideteoksesta ja jaa se Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #puistariverkossa.Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme 10 kpl Miisa Asikaisen suunnittelemia Globe Hopen kierrätyskankaasta tehtyjä Valo-designkasseja (arvo 20 €).

Tämän sivun kuvissa työryhmä on taideteoksen prototyypin rakentamisen parissa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan valmiin työn näkemistä. 

Kuva linkkiä varten -

Työryhmän terveiset

Kuva linkkiä varten -
Kuva linkkiä varten -