Häiriötiedotepalvelumme

uudistuu

Sähköinen tiedote korvaa postikortit

Sähköinen tiedote korvaa tulevaisuudessa postissa lähetettävät kortit. Ennakkoviesti suunnitellusta sähköverkon katkosta muuttuu sähköiseksi. Viesti lähetetään klo 06-23 välisenä aikana ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään, mutta voit tilata sen myös sähköpostiisi. 

Muutoksen ansiosta saat jatkossa nopeammin ilmoituksen, ja se tulee varmasti oikeaan osoitteeseen. Lisäksi voit tilata sähköisen ilmoituksen usealle henkilölle. Esimerkiksi yritykset ja kunnat voivat tilata viestit huollosta vastaavalle henkilölle.

Muutos tehdään asiakkaille automaattisesti

Asiakkaat, joiden puhelinnumero on tiedossamme, saavat jatkossa automaattisesti tekstiviestillä ilmoituksen sähkökatkoista. Viesti lähetetään sekä suunnitelluista työkeskeytyksistä että vioista johtuvista keskeytyksistä. Vikakeskeytystiedotteet lähetetään keskijänniteverkon vioista. Asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vioista emme saa tietoa järjestelmiimme.

Päivitäthän yhteystietosi kuntoon, niin saat uusien palveluiden hyödyt heti käyttöösi. Kirjaudu sähköiseen Helmi-palveluumme ja päivitä tietosi kohdassa Omat tietoni. Sähköinen tiedote otetaan kaikille asiakkaillemme käyttöön kevään 2019 aikana.

Jos muutat, päättyy tekstiviestipalvelu automaattisesti. Jos uusi asuntosi on Järvi-Suomen Energian alueella, ja asiakastietosi ovat meillä ajan tasalla, liityt automaattisesti uudestaan sähköisen tiedotepalvelun käyttäjäksi.

Tilaa palvelu

Saat palvelun käyttöösi jo nyt. Lähetä tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200. Voit tilata palvelun myös Helmi-palvelussa, kohdassa Tilaa häiriötiedote. Helmi-palvelun kautta voit tilata tekstiviesti-ilmoituksen yöaikaan tai lisätä puhelinnumeroita, joihin haluat ilmoitukset sähkökatkoista. Myös sähköpostitiedotteen tilaaminen onnistuu tätä kautta.

Jos puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu

Lopeta ensin nykyinen tilauksesi ja tilaa palvelu sen jälkeen uusilla yhteystiedoillasi. Helpointa on tehdä muutokset Helmi-palvelumme Tilaa häiriötiedote -sivulla.

Tiedotteiden tilauksen voit lopettaa ja tilata uudelleen myös matkapuhelimellasi. Lopeta tilaus lähettämällä vanhalla matkapuhelinnumerollasi tekstiviesti JSE KESKEYTÄ numeroon 18200. Tilaa palvelu sen jälkeen uudella matkapuhelinnumerollasi lähettämällä tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.

Keskeytä tai jatka keskeytettyä viestipalvelua

Palvelun väliaikainen keskeytys onnistuu lähettämällä tekstiviesti JSE KESKEYTÄ siitä numerosta, johon palvelu on rekisteröity. Jos haluat jatkaa keskeytettyä viestipalvelua, lähetä tekstiviesti JSE JATKA.

 

Asiakaspalvelu
p. 0800 90444
(arkisin klo 8-18)