Häiriötiedotepalvelu

Tilaa tekstiviesti tai sähköpostitiedote sähkönjakelun keskeytyksistä. Tiedotepalvelumme lähettää viestit vioista johtuvista katkoista sekä suunnitelluista työkeskeytyksistä. Työkeskeytyksistä saat myös ennakkotiedotteen.

 

Ennakkoviesti sähkökatkoksista tulee jatkossa kännykkään

Kevään 2019 aikana asiakkaamme saavat automaattisesti tekstiviesti-ilmoituksen suunnitteluista sähkökatkoista. Palvelun käynnistämisestä lähetetään tiedote matkapuhelimeesi. 

Lue lisää

Häiriötiedotepalvelun käyttäjänä saat käyttöpaikkaasi koskevat vika- ja työkeskeytystiedotteet klo 06-23 välisenä aikana lähes reaaliaikaisesti tekstiviestinä puhelimeesi tai sähköpostitse. Palvelu on tilattavissa Järvi-Suomen Energian alueella sijaitseville käyttöpaikoille. 

Vikakeskeytystiedotteet lähetetään keskijänniteverkon vioista. Asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vioista emme saa tietoa järjestelmiimme.

 

Palvelun tilaus tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti JSE AVAA KÄYTTÖPAIKKANUMERO ASIAKASNUMERO numeroon 18200.

Esimerkiksi jos käyttöpaikkanumerosi on 123456 ja asiakasnumerosi 654321, tekstaa JSE AVAA 123456 654321.

Palvelun voit jatkossa keskeyttää ja tilata uudelleen tekstaamalla JSE KESKEYTÄ ja JSE JATKA. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Jos muutat, päättyy tekstiviestipalvelu automaattisesti. Jos uusi asuntosi on Järvi-Suomen Energian alueella, voit tilata palvelun uudestaan, uuden käyttöpaikkasi mukaan. 

Muistathan tilata palvelun uudelleen puhelinnumerosi muuttuessa. Ja tiesithän, että palvelu on mahdollista tilata useampaan numeroon tai sähköpostiosoitteeseen yhdestä käyttöpaikasta.

Palvelun tilaus Helmi –palvelussa

Voit myös tilata tekstiviestin ja muuttaa tilauksen asetuksia sähköisessä Helmi-palvelussamme, kohdassa 'Tilaa häiriötiedote'. Helmi-palvelun kautta voit myös tilata ilmoituksen sähköpostiisi. Lisäksi voit valita tekstiviesti-ilmoituksen yöaikaan tai lisätä puhelinnumeroita, joihin haluat ilmoitukset sähkökatkoista. Sähköpostitiedotteet lähetetään aina ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90444
(arkisin klo 8-16)

Asioi verkossa

> Helmi-palvelu

> Viesti asiakaspalveluun