Laskutuksessamme tapahtuu muutoksia helmi-maaliskuussa 2018

Kehitämme tietojärjestelmiämme ja muutoksista johtuen osa asiakkaistamme saa normaalista laskutusrytmistä poikkeavan tasauslaskun helmikuussa. Laskussa on tasattu kulutus tammikuun loppuun. Jatkossa laskut tulevat sopimuksen laskutusrytmin mukaisesti.

Laskun maksamiseen liittyvät tiedot sekä yhteystiedot muuttuvat 1.3.2018 alkaen

Laskujen maksutiedot, tili- ja viitenumerot muuttuvat 1.3.2018 alkaen. Myös laskujemme ulkoasu muuttuu ja ne ovat jatkossa entistä selkeämpiä ja informatiivisempia.

Tulet jatkossa saamaan sähkön siirrosta laskun Järvi-Suomen Energialta. Sähkön myynnistä sinua laskuttaa valitsemasi sähkönmyyntiyhtiö.

Muistathan maksaa laskun aina viimeisimmän laskun mukaisilla maksutiedoilla!
Tässä kannattaa olla erityisen tarkka, jos olet tallentanut verkkopankkiin maksupohjan sähkölaskuille. Maksamalla laskun oikeilla tiedoilla vältyt turhilta muistutuskuluilta.

E-laskusopimukset päättyvät

 

Osuuspankin asiakkaat

Jos olet Osuuspankin asiakas, siirrämme olemassa olevat e-lasku- ja suoramaksusopimukset Järvi-Suomen Energialle sellaisenaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

 

Nordean asiakkaat

Jos olet Nordean asiakas, lähetämme sinulle automaattisesti uuden e-laskuehdotuksen verkkopankkiisi Järvi-Suomen Energian nimissä. Olemassa olevat suoramaksusopimukset siirrämme Järvi-Suomen Energialle.

 

Muiden pankkien asiakkaat

Lähetämme automaattisesti uuden e-laskuehdotuksen verkkopankkiisi Järvi-Suomen Energian nimissä. Ehdotus lähetetään helmikuun puolessa välissä ja hyväksymällä ehdotuksemme 26.2.2018 mennessä ei e-laskutukseen tule katkoksia.

 

Suoramaksusopimukset muuttuvat - saat lisätietoja kirjeitse

Jos sinulla on ollut suoramaksusopimus, lähestymme sinua kirjeitse. Osuuspankin ja Nordean asiakkaiden suoramaksusopimukset uusitaan automaattisesti. Muiden pankkien osalta suoramaksuja ei valitettavasti voi uusia muutoin kuin asioimalla pankin konttorissa.

Toimi näin, jos saat paperilaskun

E-lasku on helppo ja nopea tapa maksaa laskut. Jos olet aikaisemmin ollut e-laskun tilaaja tai haluat nyt aloittaa e-laskun tilaamisen, toimi näiden ohjeiden mukaan:

Kun maksat paperilaskua, voit samalla tilata e-laskun Järvi-Suomen Energialta. E-laskutus astuu voimaan heti seuraavasti laskusta alkaen. Tee näin:

  • Kirjaudu verkkopankkiisi ja valitse pankista riippuen "E-lasku", "E-laskusopimukset" tai "Tee e-laskusopimus".
  • Hae laskuttajaksi Järvi-Suomen Energia Oy
  • Täytä verkkopankin pyytämät tiedot laskun maksamiseen liittyen. Laskun tunnistetieto on viimeisimmän laskun viitenumero
  • Saamme pankilta ilmoituksen e-laskun käyttöönotosta. Tämän jälkeen paperilaskun lähetys loppuu ja lähetämme laskut suoraan omaan verkkopankkiisi

Laskun maksamiseen liittyviin kysymyksiin vastaa Ropo Capital 1.3.2018 alkaen

Tiivistämme yhteistyötämme laskutukseen ja maksujen valvontaan liittyen 1.3.2018 alkaen tutun yhteistyökumppanimme Ropo Capitalin kanssa. Jos tarvitset apuja laskun maksamiseen liittyen tai sinun on tarve sopia esimerkiksi sopia maksusuunnitelmasta, Ropo Capitalin asiakaspalvelu palvelee sinua

Puhelimitse: 09 2315 0462, arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-15

Sähköpostitse: energia@ropocapital.fi

Laskun sisältöön liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee edelleen asiakaspalvelumme numerossa 0800 90444, arkisin klo 8-18.