Emme tyydy sanahelinään - yrityskulttuurimme on toiminnan kulttuuri

Järvi-Suomen Energia aloitti syksyllä 2018 kampanjan lisätäkseen e-laskun tunnettuutta ja käyttöä vähentämään paperilaskuja. Jokaisesta asiakkaan tekemästä e-laskutilauksesta lahjoitettiin euro Luonnonperintösäätiölle Kyöpelinvuoren aarniometsän suojeluun. Kampanjalla suojelimme 14 606 m2 aarniometsää Kyöpelivuoren alueella Mäntyharjulla. Luonnonperintösäätiö on saanut lahjoituksemme ja kampanjoinnin aikana e-laskuun siirtyi huikeat 7 303 asiakasta.

Pilvi Lötjönen
Julkaistu: 1.10.2019 11.17

Kyöpelinvuoren suo­je­lu­alueen kokonaispinta-ala on jo yli 40 hehtaaria. Alueella on monenlaisia elinympäristöjä, ja sen pesimälinnustoon kuuluvat esimerkiksi kanahaukka ja pohjantikka. Sokeritoppamaisen Kyöpelinvuoren rinteillä esiintyy mm. vanhaa kolohaavikkoa. Vuorelta las­keu­dut­tuaan voi vaeltaa läheiseen korpeen, jossa maata peittää yhtenäinen rahkasammalmatto.

Paitsi, että toteutamme metsien suojelua tällä tavoin, haluamme tarjota arkea sujuvoittavat palvelut asiakkaillemme ja myös toimia liiketoiminnassa niin, että valinnat tukevat taloudellisuutta tehokkuutta. Eivät nämä vastuullisuusteot tarvitse tämän kummempia olla, arkisia valintoja, joista bonuksena jää hyvä mieli.

Tällä hetkellä kaikista Järvi-Suomen Energian laskuista lähes 40 prosenttia on e-laskuja.
E-laskuun voit siirtyä vaivattomasti tekemällä sopimuksen oman pankin kanssa joko verkkopankissa tai pankin palvelupisteessä. E-laskun tilaamiseen tarvittavat tiedot, kuten asiakasnumeron ja laskun numeron, saat viimeisimmästä paperilaskusta.

Yritysvastuu, vastuullisuus, globaali markkina, ilmasto- ja ympäristöteemat: edellä mainituissa kuvaillaan niin mittavia kokonaisuuksia, että henkilö helposti tunnistaa pienuutensa. Kokonaisuuksien maksimaalisuuteen ei saa tukehtua, vaan usko pienten purojen ideologiaan pitää liekkiä yllä.

Yrityskulttuuriimme on sisäänrakennettuna ketteryyden ja toimeliaisuuden ideologia. Sen vuoksi haluamme tunnistaa ja toteuttaa pieniäkin tekoja. Niitä, joita voimme ja kykenemme tekemään, suurten kysymysten ratkaisemiseksi. Arkityössä tehdyissä valinnoissa ratkaistaan lopulta moni suuri linjaus – ei niinkään kaariholvein koristelluissa saleissa.