Tule johtamaan Suomen neljänneksi suurinta verkkoyhtiötä

Toimitusjohtajana saat vapauden ja aidon mahdollisuuden nostaa Järvi-Suomen Energia toimialan kärkiyhtiöksi tekniikan, digitalisaation ja taloudellisen tehokkuuden osalta. Yhtiön kehittämisessä sinulla on tukenasi oma osaava asiantuntijaorganisaatio, konsernin eri alojen ammattilaiset ja lähellä sijaitseva kumppaniverkosto.

Järvi-Suomen Energian toimitusjohtajana saat avainpaikan myös Suur-Savon Sähkö-konsernin johtoryhmässä, jossa pääset omalla panoksellasi kehittämään dynaamista energiakonsernia. Järvi-Suomen Energia on aloittanut toimintansa erillisenä verkkoyhtiönä ensimmäisten yhtiöiden joukossa Suomessa vuonna 1995. Yhtiöllä oli heti alusta lähtien itsenäinen toimintamalli ja ulkopuolinen korkeatasoinen hallitus. Yhtiötä alusta asti johtanut toimitusjohtaja on ensi vuoden aikana jäämässä hyvin ansaitulle eläkkeelle ja haemme nyt yhtiölle uutta toimitusjohtajaa.

Haemme toimitusjohtajan tehtävään idearikasta johtajaa, joka innostuu teknologian tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Olet johtajana helposti lähestyttävä ja asiantuntijaorganisaatiota sparraava. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, joiden avulla verkostoidut helposti niin konsernin sisällä kuin eri kumppanien ja sidosryhmien kanssa.

Vastuullasi on:

  • Yhtiön hallituksen avustaminen strategian edelleen kehittämisessä sekä strategian operatiivinen toimeenpano.
  • Yhtiön teknologian (mm. akustojen hyödyntäminen, IoT-sensorit ja valokuituverkon rakentaminen) kehittäminen edelleen vastaamaan energia-alan muutosten vaatimuksia sekä digitalisaation hallittu hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä.
  • Yhtiön hallinnosta vastaaminen yhdessä konsernin resurssien kanssa.
  • Yhtiön henkilöstön ja kumppanuuksien johtaminen sekä näiden kyvykkyyksien edelleen kehittäminen.
  • Yhtiön asiakkaisiin, eri sidosryhmiin ja erityisesti maakunnallisiin toimijoihin jatkuva yhteydenpito ja keskustelun ylläpitäminen.

Odotamme sinulla olevan:

  • Vähintään DI-tason koulutus sähkölaitostekniikasta, sähkövoimatekniikasta tai muusta siirto- ja jakeluverkkotoiminnan teknisestä substanssialueesta.
  • Vähintään 3 vuoden kokemus toimialan liiketoimintajohtamisesta sekä hyvä ymmärrys liiketoiminnan talouden johtamisesta.
  • Kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta myös niin, että sinulla on ollut johdettavana päällikkötason henkilöitä, joilla on oma tiimi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Johto Advisorsin partnerit Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145 ja Tuomas Leinonen, puh. 040 084 3809.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään 9.12.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hae tehtävää

Järvi-Suomen Energia on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka ammattilaiset huolehtivat noin 27 000 kilometrin mittaisesta sähköverkosta ja sähköenergian jakelusta yli 100 000 taloudelle. Rakennamme perustaa Järvi-Suomen tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa säävarma ja älykäs sähköverkko mahdollistaa uudet digitaaliset palvelut, vihreän murroksen ja kuluttajien kasvavan roolin energiantuottajana. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 15.

Tutustu konserniin www.sssoy.fi