Häiriötiedotepalvelumme uudistuu – palvelussa esiintyy katkoksia siirtymäajan aikana

Häiriötiedotepalvelun uudistus aiheuttaa häiriöitä palveluun viikoilla 21–22. Siirtymäaikana palveluun ei voida liittää uusia vastaanottajia, eikä muutoksia tilauksiin voi tehdä. Häiriötiedotteiden lähetyksessä saattaa esiintyä myös katkoksia. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Häiriötiedotepalvelu on asiakkaidemme keskuudessa suosittu, ja käyttäjiä sillä on yli 70 000. Pidämme palvelun varmatoimisuuden ja luotettavuuden takaamista tärkeänä, ja pyrimme kehittämään palvelua entistä paremmaksi myös tulevaisuudessa.

Uudistuksen taustalla ovat häiriötiedotepalvelua tukevien taustajärjestelmien kanssa koetut haasteet: ajoittain viestien lähetyksessä on ollut viivästyksiä tai jotkin viestit eivät ole lähteneet lainkaan. Uudistuksen myötä järjestelmän toiminta suoraviivaistuu.

Häiriötiedotteen nykyisiltä asiakkailta uudistus ei vaadi toimenpiteitä. Häiriötiedotepalvelu toimii tilauksen tehneillä asiakkailla normaalisti, vaikkakin joitain lyhytkestoisia katkoksia voi esiintyä.

Päivitys on suunniteltu toteutettavaksi 25. toukokuuta, jonka jälkeen katkoksia ei tulisi esiintyä. Mahdollisuus palvelun tilaukseen ja muutoksiin tekstiviestitse ja Helmi-palvelussa on toistaiseksi pois käytöstä, sillä toiminnon toteutus uuteen järjestelmään on vielä kesken.

Seuraamalla verkkosivujamme pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista.