Haemme maankäyttöasiantuntijaa Mikkeliin

Järvi-Suomen Energia hakee määräaikaista perhevapaan sijaista Mikkeliin.

Maankäyttöasiantuntija osallistuu sähköverkon rakentamiseen liittyviin maakäyttöasioihin tiiviissä yhteistyössä verkoston suunnittelijoiden, rakennuttajien, urakoitsijoiden ja muiden keskeisimpien kumppaneidemme kanssa. Tavoitteena on sujuvat sopimustilanteet ja projektien hyvä eteneminen. Maankäyttöasiantuntijan vastuulla on jakeluverkkolaitteiden sijoittamiseen liittyvät johtoaluesopimukset ja korvausperusteet sekä asiakaspalvelutoimintojen ja urakoitsijakumppaneiden valvonta ja ohjaus. Tehtäviin kuuluvat myös maankäyttö- ja lupaohjeiden ylläpito ja urakoitsijoiden tuottamien sopimusten laadun valvonta sekä korvausperusteiden ja korvaustasojen seuranta ja ylläpito. Maankäyttöasiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä sekä sisäisesti oman organisaation että erilaisten ulkoisten sidosryhmien (MTK, ELY, AVI, Väylä, kunnat, kaupungit, metsäyhtiöt, erilaiset yhteisöt) kanssa. Esimiehenä toimii verkkojohtaja.

Maankäyttöasiantuntijalta odotetaan: 

  • Osaamista ja näyttöjä maankäyttöön liittyvistä asioista
  • Maankäyttö- ja rakennuslain sekä lunastuslain tuntemista
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Vahvoja yhteistyö- ja viestintävalmiuksia
  • Päämäärätietoisuutta, järjestelmällisyyttä, luotettavuutta, johdonmukaisuutta ja tarkkuutta
  • Intoa ja paneutumista työtehtäviisi, sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja auttaa siten yritystämme menestymään edelleen.

Lisäksi metsäpuolen osaaminen on tehtävässä etu. 

Järvi-Suomen Energia tarjoaa mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla tehtävässä, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan. Tarjoamme sinulle lisäksi alallaan tunnetun yrityksen monipuoliset mahdollisuudet ja edut sekä rennon ja mukavan työilmapiiriin. Olemme saaneet kahtena vuonna omassa sarjassamme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Arvostamme yrityksessämme vastuullisuutta, paikallisuutta ja kykyä uudistua.

Suur-Savon Sähkö on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus.  

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan ansioluettelosi oheisen painikkeen kautta viimeistään 21.6.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Järvi-Suomen Energian verkkojohtaja Mika Matikainen 21.6. klo 13–15, puh. 010 210 4378.

Jätä hakemuksesi

Järvi-Suomen Energia on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka noin 20 ammattilaista huolehtivat laajasta 28 000 kilometrin mittaisesta sähköverkosta ja sähköenergian jakelusta yli 100 000 taloudelle. Meillä tehdään töitä parempaa huomista kohti pää pilvissä, mutta jalat tukevasti maassa. Rakennamme perustaa tulevaisuuden Järvi-Suomen kestävälle ja vihreälle energiajärjestelmälle. www.jseoy.fi