Etsimme diplomityöntekijää

Hei! Oletko diplomi-insinööriopiskelija opintojesi loppupuolella ja kiinnostunut sähköistyvästä liikenteestä ja jakeluverkoista? Vilkaise avoin työpaikkamme!

Kiinnostaisiko sinua tehdä DI-työsi sähkö- ja PHEV-ajoneuvojen latauksen sähköverkkovaikutuksista Järvi-Suomen Energian sähköverkon haja-asutusalueella. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen DI-työntekijää, jolla on vahva kiinnostus sähköverkkoon liittyvän datan käsittelystä tutkimuskäytössä.  

Työssäsi pääset perehtymään hybridi- ja sähköajoneuvojen lataustapahtuman vaikutuksista sähkönlaatuun sekä ajoneuvon että sähköverkon kannalta. Tulet mallintamaan erilaisia lataustapahtumaskenaarioita todellisiin vapaa-ajan asutuksen jakelualueisiin. Työn tavoitteena on luoda näkemys vapaa-ajan asutuksen sähköverkon kapasiteetin riittävyydestä ajoneuvojen volyymin kasvaessa. 

Haemme tehtävään sähkönjakelutekniikkaan sekä tehoelektroniikkaan erikoistunutta opiskelijaa joka on lähes valmis diplomi-insinööri. Arvostamme myös aikaisempaa opintojen aikaista työkokemusta. Toivomme sinulta kiinnostusta työskennellä maakunnassa haja-asutusalueen sähköverkkojen kehitystyön parissa. 

Odotamme, että sinulla on hyvät viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet sekä hyvä englannin kielen taito. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja.  Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja kunnianhimoista henkilöä, jolla on halu viedä osaamisensa uudelle tasolle.  

Toimipisteemme sijaitsee Mikkelissä, mutta etätyö on mahdollista sopimuksen mukaan. Työn alkamisajankohta, kesto ja kokopäiväisyys ovat neuvoteltavissa opiskelutilanteesi mukaan. 


Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Järvi-Suomen Energian kehityspäällikkö Tomi Öster 050 3633646 ajankohtina 7.10 klo 14:30-15:30 ja 12.10 klo 15–16. Sähköpostitse hänet tavoitat osoitteesta tomi.oster@sssoy.fi  

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainituista, laita ihmeessä hakemus tulemaan. Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.10.2021 oheisen hakupainikkeen kautta.

Hae paikkaa!

Hieman meistä 

Järvi-Suomen Energia Oy on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka ammattilaiset huolehtivat noin 27 000 kilometrin mittaisesta sähköverkosta ja sähköenergian jakelusta yli 100 000 taloudelle. Rakennamme perustaa Järvi-Suomen tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa säävarma ja älykäs sähköverkko mahdollistaa uudet digitaaliset palvelut, vihreän murroksen ja kuluttajien kasvavan roolin energiantuottajana. Suur-Savon Sähkö työllistää 110 ammattilaista.