Suur-Savon Sähkö työnantajana

Tule mukaan energiseen porukkaamme!

Kehittyvä ja uudistuva energia-ala tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Meiltä löytyy asiantuntijatehtäviä niin teknillisen kuin kaupallisenkin alan osaajalle. 

Uskomme, että hyvien tulosten ja kilpailukyvyn takana ovat osaavat ja motivoituneet ihmiset. Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä. 

Henkilöstöedut


Hyvä tulos saavutetaan yhdessä
Suur-Savon Sähkössä on käytössä tulospalkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on jakaa osa hyvin onnistuneen toiminnan myötä saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. Suur-Savon Sähkön vakituinen henkilökunta on järjestelmän piirissä, sillä me uskomme yhteistyön voimaan.

Lisää virtaa liikunnasta!
Suur-Savon Sähkössä panostetaan henkilökunnan virkistys- ja harrastustoimintaan monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Lisäksi on yhteistoimintaa, esimerkiksi salivuoroja lentopallon merkeissä.

Mökille rentoutumaan
Suur-Savon Sähkön henkilökuntaetuihin kuuluu mahdollisuus lomailla yhtiön Vuokatin mökillä. Seutu tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, talvella voi lasketella Vuokatin rinteillä ja kesällä lähteä ulkoilemaan alueen lukuisille merkityille vaellusreiteille.

Työterveyshuolto
Työterveyshuollon tavoitteena on henkilöstön työuran aikaisen terveyden ja työkyvyn ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Työterveyshuoltoon kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito.

Urapolulla Suur-Savon Sähkössä

Laskutuspäällikkö Johanna Viskari kertoo monipuolisista työtehtävistään ja oman osaamisen kehittämismahdollisuuksista.

Töissä asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelussamme työskentelee noin kaksikymmentä työntekijää erilaisissa tehtävissä, kuten puhelinpalvelussa tai laskutuksen parissa. Videolla Hanna Jaakkonen kertoo työstään.

Hae työ- tai harjoittelupaikkaa

Oletko kiinnostunut oppisopimus- tai harjoittelupaikasta Suur-Savon Sähkössä? Järjestämme oppisopimus- ja harjoittelupaikkoja joustavasti mahdollisuuksien mukaan. Lähetä meille hakemus ja katsotaan yhdessä, pystymmekö olemaan avuksi opintojasi sivuavan työharjoittelun suhteen.

Sähköinen kesäduuni

Haemme kesän ajaksi noin kymmentä työkaveria Suur-­Savon Sähkö -konserniin. Kesätyöpaikat sijaitsevat pää­osin Mikkelissä. Tehtävät sijoittuvat energian siirron ja tuotannon sekä kiinteistöjen, myynnin ja asiakaspalvelun pariin.

Kesätyöpaikkojen hakuaika on 31.3. asti. Hakijoiden haastattelut toteutetaan huhtikuun aikana. Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille toukokuun puoleen väliin mennessä.

Miten kouluttautua energia-alalle?

Oletko parhaillaan miettimässä, mitä tekisit peruskoulun jälkeen? Suunnitteletko tulevaisuuttasi: millainen koulutus johtaisi kiinnostavalle alalle, kiinnostaviin tehtäviin?

On monta tietä kouluttautua energia-alan ammatteihin ja tehtäviin:

Kuinka kouluttautua energia-alalle